About Us

Bristot Romania a luat nastere acum 8 ani din dorinta de a implini doua necesitati ale fiecarui om, placerea si succesul.

Placere? Momentul diminetii cand fiecare dintre noi ajungem la birou si degustam un espresso adevarat, aroma sa ne invaluie simturile iar taria ne trezeste pentru inca o zi de munca.

Succes? In `familia` Bristot, succesul se masoara prin satisfactia de a sti fiecare client multumit de serviciile noastre si de noi. Fiindca inainte de relatia strict profesionala, orice client ne este un prieten, care de fiecare data cand este nevoie ii oferim sprijinul nostru.

In 2005 Nimrod Almagor, Adriana Ungureanu si Ilie Ionut, au pornit la un drum necunoscut pe care l-au descoperit impreuna incetul cu incetul.

Nimrod Almagor, General Manager, cu o experienta vasta in marketing, care premediteaza fiecare miscare in piata spune: ” mai bine iti schimbi religia, decat cafeaua!“.

Adriana Ungureanu, Customer Relation, prin inteligenta si tenacitatea de care a dat dovada de fiecare data, a reusit sa dezvolte o relatie profesionala de durata cu fiecare client in parte.

Ilie Ionut, Tehnical Support, inainte de a rezolva o problema ai nevoie de cat mai multe cunostinte, Ionut detine toate cunostintele necesare in materie de cafea si masini profesionale de cafea.

Incercam mereu sa avem alaturi de noi profesionisti, insa inainte de toate noi cautam oameni. Deoarece profesionistii pot fi inlocuiti cu altii, insa niciodata nu poti inlocui un om. Fiecare dintre noi incercam zi de zi sa oferim cate ceva de valoare companiei, pentru o mai buna comunicare si interactionare cu fiecare dintre clientii nostrii.

Advertisements

%d bloggers like this: