In cautarea celui mai bun barista din LUME…la “Caffe Culture” 2010!

In perioada 23-25 iunie 2010 va avea loc Targul International de cafea  “Caffe Culture” din Londra. Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua. Noutatile din industria cafelei vor completa ambientul expozitiei alaturi de ceilalti participanti din cadrul targului, printre care se numara bineinteles si Procaffé S.p.A ca expozant..

Caffe Culture in parteneriat cu Asociatia de Cafea de Specialitate (SCAE) anunta gazduirea Campionatului Mondial de Barista (WBC).

SCAE a iniţiat Campionatul Mondial de Barista, care are cinci concursuri distincte: World Barista Championship, World LATTE ART Championship,  World COFFEE IN GOOD SPIRITS (irish coffee), World Cup Tasters Championship, Ibrik Championship,  în care participanţi din peste 50 de tari, lupta să-si revendice titlul de cel mai bun barista din lume, la una sau la toate competitiile. Cel mai bun barista din fiecare tara concureaza pentru titlu mondial cu cei mai buni barista.

 

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul www.caffeculture.com/register

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: