Vila Arte, primul Art Hotel din Romania

Vila Arte, boutique hotel, seduce prin mixul dintre arta si design. Courtoazia, discretia, consideratia si eleganta cu care isi intampina oaspetii reprezinta un stil de viata in aceasta locatie.

Proprietatea construita in anul 1890, este localizata in mijlocul zonelor de  interes precum cele turistice si de business, nightlife si comerciale. Este situat la numai 10 minute de centrul capitalei si la 45 de minute (18 kilometri) de Aeroportul Henri Coanda.

Vila Arte**** ofera cazare in 6 camere duble (toate matrimoniale) si 1 apartament (living si dormitor). Decorul camerelor dezvaluie diferite categorii, după cum urmează: Business Suite, Cameră Otoman, Deluxe şi camere standard. Designul in  tonuri organice domina pentru a crea spatiul ideal pentru sejurul dumneavoastră. O mare atenţie a fost acordată fiecarui detaliu pentru a vă oferi relaxarea si confortul dorit.

Aici veti avea parte de desfatare: sala de fitness si sauna, masaj la cerere si toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va simti rasfatati.

www.vilaarte.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: