Profesionalism in spatele barului sau Barmania

Este vorba despre o agenţie de bartending care există de trei ani pe piata românească si ofera servicii profesionale de bar constand în consultanta pentru baruri si cafenele, cursuri profesionale pentru barmani, catering pentru evenimente si organizare “Cocktail team-buildings”.

Ideea Barmania apartine lui Mihai Panfil si lui Bogdan Nicolae, doi barmani de renume cu numeroase competitii nationale şi internationale la activ şi o experientă acumulata de 20 de ani în industria barului.

Barmania exista pentru a reîmprospăta conceptul actual de bar si tot ceea ce implică el. Tinta echipei Barmania este cresterea nivelului serviciilor pentru horeca, promovarea și dezvoltarea ideii de profesionalism în spatele barului si, totodata, educarea barmanilor prin programe de training si consultanta.

Barmania dispune de un centru de training dotat cu echipament performant, amenajat si utilat pentru a functiona la cele mai inalte standarde. Centrul de training pune la dispozitia cursantilor o sala de studiu – pentru asimilarea notiunilor teoretice si o sala de practica, dotata cu statii individuale de lucru, echipate cu aparatura profesionala.

Barmania “nu serveste băuturi, ci oameni” iar sfatul nostru este sa incercati aceste servicii high-class in domeniu horeca!

www.barmania.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: