Has Has promoveaza conceptul de Urban Lab.

Conceptul de “refashion”  este unul simplu: orice obiect de vestimentatie poate fi regandit si modificat pentru a crea o tinută nouă, modernă şi personalizată.

Atelierul de Refashion  care va avea loc sambata, 17 aprilie, intre orele 17:00 – 19:30 in locatia Has Has va fii un loc de joaca pentru adulti. Aici veti invata sa creati decoraţiuni pentru tricouri, diferite modele de cusături care pot orna ţinutele, moduri în care putem confecţiona accesorii matching – broşe, coliere, brăţări etc – pentru outfit-urile modificate şi multe alte trucuri de “laborator” cu ajutorul carora oricine isi poate reinventa garderoba.

Cadoul oferit de Urban Lab pentru acest workshop este o plăsuţă eco pe care o vom decora împreună pentru a o integra ţinutei noastre. Plăsuţa cadou este realizată manual din bumbac şi aşteaptă să fie personalizată de voi. O plăsuţă cu personalitate care ne va fi de folos şi va arăta că poţi avea o atitudine eco cu foarte mult stil.

Urban Lab pune la dispoziţie participanţilor materialele necesare iar toate obiectele confecţionate în atelierul Refashion devin proprietatea participanţilor.In schimbul a 30 de lei veti avea parte de 2 ore si jumatate de fun! Înscrierile se pot face la adresa: madalinaiuliatimofte@gmail.com.

Lector atelier: Mădălina Timofte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: