Bristot Cool Summer

Rezultat al fanteziei gustului si al inovatiei permanente, produsul „ice coffee” are tot mai mult succes in sezonul cald. Si pentru ca vara bate la usa, cu siguranta veti dori sa incercati cele mai cool arome marca Bristot. Vedetele sezonului sunt fara doar si poate Ice Coffee Classic, Brazilian Nut Frappe, French Vanilla Frappe si varianta cu concentrat caloric limitat, Light Coffee Diet.

Ideala pentru zilele toride de vara este Gama Bristot Smoothies, sortimente de piureuri din fructe proaspete, usoare si delicioase care pot fii servite drept desert.

Special pentru cei mici am creat familia mikshake Bristot Kids, cu continut bogat in calciu si vitamina D, pentru formarea unor oase puternice. Fie ca este vorba despre Strawberry Milkshake, Milk Bannana, Kiwi Delice sau Cool Passion produsele Bristot vor face deliciul copiilor de toate varstele.

Si pentru ca iaurtul reprezeninta sursa de energie pentru toate categoriile de varsta am alcatuit, cu grija, o selectie savuroasa de frozen yogurt care aduce un plus de proteine si fibre, datorita continutului bogat de musli  si fructe .

Bucura-te de vara incearcand gustul Bristot!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: