“Eu cand vreau sa fluier, fluier” Propunerea Bristot

“Eu cand vreau sa fluier, fluier” acesta este numele peliculei romanesti care a intrat pentru prima oara in ultimii 17 ani in finala Festivalului de Film de la Berlin si a castigat nu unul, ci doua trofee: “Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint” si Premiul “Alfred Bauer”.

Desi au concurat alaturi de nume grele ale cinematografiei mondiale precum :Roman Polanski, Rob Epstein sau Jeffrey Friedman, regizorul Florin Serban si tinerii sai colegi, actorii Ada Condeescu si George Pistereanu au fost aplaudati la scena deschisa la Berlinala 2010. Un triumf banuit de altfel inca din primele zile ale festivalului.

Pentru ca sprijinim adevarata valoare, noi, echipa Bristot militam pentru promovarea celui mai apreciat lung metraj romanesc si suntem acolo drept unul dintre colaboratorii acestui magnific proiect.

Filmul prezinta povestea lui Silviu(interpretat de George Piştereanu) care după patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment  i se poate întâmpla orice.

Advertisements

One Response to ““Eu cand vreau sa fluier, fluier” Propunerea Bristot”

  1. donnaalba Says:

    e super tare filmul !!! kiar merita vazut, actorii sunt extraordinari:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: